Gel nails!

Här är en snabb video på när jag gör fransk manikyr på Ellen med gel :)

Kolla gärna bloggen! Vackervild.blogg.se


FYLLER ÅR!

Hej! Inte ullen dag som helst,jag fyller nämligen år idag! Känns bra att bli ett år äldre haha! Här kommer bilder på lite presenter! Ha det bäst! Kram

https://cdn2.cdnme.se/4146831/7-3/pic_51a2ea29e087c368e6de89d1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4146831/7-3/pic_51a2ea2de087c3684d80acff.jpg" class="image">


VÄLA SHOPPING!

Hejsan bloggen! Jag tänkte skriva lite om min dag!
Jag fyller som sagt år på måndag, och en av mina presenter är att åka och handla på Väla shopping centrum i Helsingborg! Så jag och mamma har varit där idag, som en "mor och dotter"-dag. SUPERDUPER BRA DAG! Vi har nästan shoppat ihjäl oss!!!
Allting vi shoppat till mig får jag inte för ens på måndag när jag fyller år, en klantig idé mamma har... Så bilder på allt kommer på måndag! Kramar Ellen


TÄVLING!

Nu är jag i Halmstad och ska simtävla både lördag och söndag. Utomhusbassäng, Får hoppas på att det går bra! Tänkte bara slänga in en snabb uppdatering! Kram Ebba


MYSKVÄLL

här är lite bilder från tjejkvällen jag hade förra helgen! det var väldigt mysigt och vi åt god mat och efterätten var GUDOMLIG! Hallon Cheesecake med färska hallon!
kommentera ifall ni vill att jag ska skriva ut receptet på dom!
hoppas ni har det bra! kram Ebba

BILDBOMB!

här kommer en del av bilderna jag och Ellen tog för några dagar sen! detta är bara del 1 ! så vänta bara.. det kommer mer!
 

MIN TRO

Hejsan bloggen! Jag tänkte nu berätta om en sak som är väldigt stor i mitt liv, min kristna tro!
Jag har inte varit kristen hela mitt liv. Blev det under min konfirmation. I början fattade jag ingenting, vilket är meningen med att konfirmera sig, att få ett hum om de. De första gångerna tyckte jag alla var konstiga, ärligt sagt. Men det blev roligare och roligare! Att åka på läger var det bästa! De tillfällena hade stor påverkan.
Jag blev konfirmerad med stolthet, och att bli kristen är den bästa gåvan man kan få!
Så tänker ni? "Det finns inte" osv.
Jo, jag tror det! Det finns så mycket som har sagt att det verkligen finns för mig!
Jag acceptera de som inte tror, så som jag vill bli acceptera för jag tror på det.
Jag kan säga så mycket att det(har) på verkar mitt liv jätte mycket!
Detta är en stor del av mig! Hoppas det var lite intressant att läsa! Kommentera om du vill veta mer, så svarar jag! Kram Ellen


TIPS


Jag tänkte tipsa om en mineral Foundation i puderform! Den är ifrån isadora och kostar 160kr , den är väldigt lätt på huden och passar väldigt bra till sommaren. Appliceras med en kabukiborste för bästa resultat.
Jag hade denna förra sommaren och älskade den! Man känner knappt att man har något på huden! Här är en länk ifall du vill köpa den eller läsa mer om den :)
http://m.kicks.se/isadora/mineral-foundation-powder-p5332

Här är en väldigt bra borste att applicera den med! Väldigt len och mjuk! Verkligen värd pengarna!
http://www.thebodyshop.com/make-up/brushes-and-tools/extra-virgin-minerals-powder-foundation-brush.aspx


NAGLAR!

Här har ni några bilder på mina nyfixade naglar! Min storasyster gjorde dom på mig innan idag och jag är väldigt nöjd :) vi har en liten studio här hemma där både jag och Elin fixar till våra kompisars naglar. Skojj!
Lägger även upp några bilder på naglar jag haft innan :) /Ebba


EN TANKE..

Hejsan! Tänkte skriva lite om vad som händer i mitt liv just nu!
Det har varit dålig uppdatering pga en massa skit i vägen.
Det är väldigt mycket i skolan med prov o inlämningar nu inför betygen som ska sättas nu innan sommaren. Nu i veckan har vi haft ett stort prov i matte och en so inlämning.
I fredags hade vi orientering, vilket jag tycker är rätt så kul! Det gick bra och jag är nöjd med mitt resultat.
I fredags var det ju toppen väder, vilket betydde grillning!!!
Jag och några till tjejer var hemma hos Ebba och grillade och hade det riktigt gött tillsammans! I lördags, NU SNACKAR VI SOMMARDAG! Vädret i lördags var ju bara så härligt! Solade hela dagen. På kvällen åkte jag till några bekanta och grillade och hade det toppen!
Jag ska bli bättre med uppdateringen, lovar!
Jag tänkte också skriva om något jag kan störa mig på! Jag anser att den fina uppfinningen mobiltelefon har en massa nackdelar. Det jag tänker på är att det förstör mycket för blyga personer. Det är absolut inget fel med att vara blyg, alla är vi olika. Men att det kan förstör för de personer som är blyga... Att man "gömmer" sig bakom mobiltelefonen, vilket jag kan göra i jobbiga situationer. Det kan förstöra "den sociala biten" i oss människor!
Så, det kanske är dags att ta ett steg tillbaka från mobiltelefonen? ;)
Ha det bra Ellen


May. 19, 2013

Hej! Förlåt för väldigt dålig uppdatering! Det är mycket med skolan nu och så har det varit så fint väder så jag har inte haft någon inspiration till att blogga, jag är hellre ute och solar eller hittar på massa saker med kompisar, så förlåt för det. Idag är det söndag och jag har nyss kommit hem från Breanäs där jag varit och campat inatt :) det var skojj!

Idag måste jag ta tag i fysik läxa.. Vi har prov på fredag och det handlar om atomer och kärnkraft och sånt, tråkigt! Men nu är det inte långt kvar tills vi slutar skolan! Det ska bli så gött med sommarlov. Jag kommer spendera största delen av sommarlovet utomlands, jätte skönt!

Bilderna jag och Ellen tog med min systemkamera kommer upp snart, i den kommande veckan!
Nu ska jag hoppa in i duschen och jag bjuder även på en bild från igår (lördags) när det var värsta sommarvärmen här hemma, min syster och hennes kompis badar vi våran pool! Älskar sommar och sol!


SIMTÄVLING!

Hejsan allihopa! Som ni redan vet så var jag i Danmark och tävlade nu mellan torsdagen och söndagen :) det gick väldigt bra för mig och alla mina andra simmarkompisar.

Tävlingen hölls som sagt i Esbjerg och det tog ca 6 timmar att åka dit med minibussar. På Torsdag kväll när vi kom fram så simmade vi ca 3000 som lite insim för att känna på bassängen inför morgondagen, som började riktigt tidigt, redan 05:30 väckte vår tränare oss och vi fick då klä på oss och ta våra väskor för att sedan gå mot busshållplatsen.

Lite över 6 var vi framme på swømmestadion som det hette. Där gick vi och käka frukost och sedan simmade vi insim. Tävlingen startade utmärkt för min del, där jag vann mitt heat, persade och fick heat pris som bestod av en milkshake från Cocio. Täclingen flöt på bra under dagen och på eftermiddagen var det dags för invigning , som bestod av ca 35 minuter där Alexander Brown stog ute på en platå i bassängen och dj:ade. Det var häftigt!

När alla finaler var simmade på kvällen så åkte vi tillbax till skolan där vi sov på och gjorde oss redo för att gå och sova. Nästa morgon ringde klockan åter igen 05:30 och så höll dagarna på hela helgen lång. Skillnaden på dagarna var att innan finalplatsen på kvällen så var det olika dj:s som spelade musik, väldigt maffigt och bra musik. På söndag kväll simmade min kompis näst sist på kvällen så vi åkte inte från Danmark förrens vid halv 8 och jag var hemma ca 01:50. Det tog i mot imorse när jag skulle gå upp till skolan så ikväll blir det läggdags tidigt! Det har varit en väldigt händelserik dag, på många vis!
Usch jag gillar inte datumet 13, som för övrigt även är ett otursnummer..

Här är några bilder ifrån min helg!
Kram Ebba


TRÅKIG TRÖJA BLIR HÄFTIG TRÖJA!

Hejsan! Jag tänkte visa en rolig och häftig sak man kan göra med ett tråkigt linne/tröja...
Det du behöver är ett linne eller en tröja och en sax.
Såhär gör du:
• ta ett linne/tröja (vilken färg som helst)
• välj om du ska ha det på ryggen elr framsidan
• vik det så det ligger rätt när du klipper
• börja klipp med 1-2cm remsor
• börja med att göra remsorna korta högst upp och längre desto längre ner på linnet/tröjan du kommer
• vik upp och titta, klart!


TORSDAG 9MAJ

Hejsan! Ska göra ett snabbt inlägg! Idag var det en konfirmationsgrupp till och det var jätte roligt! Idag ska jag inte göra så mycket! Ligger just nu i soffan hos Jessica och vi kollat på film!
Det kommer komma upp bilder som är till bloggen, jag och Ebba tog i tisdags. Saknar henne! Vi får hålla tummarna att det går bra för henne på sim tävlingen i Danmark!
Här är en bild på mig och Jessica!
Ha det bra! Kram Ellen


May. 07, 2013

Hej! Tänkte skriva lite om min vecka! Igår var det vanlig dag i skolan och idag så skrev vi nationella prov i matte, första delen var enkel tyckte jag men andra delen tyckte jag va helt sjuk.. I alla fall, nu har vi rast i en timme sen har vi matte, mat och sedan syslöjd . Vi slutar vid 13:25 och efter skolan ska Ellen hem till mig så ska vi fota lite med min systemkamera till bloggen! Imorgon är det studiedag och då ska jag packa till en simtävling jag ska till i Danmark.

Vi åker till Danmark på torsdag och tävlar fredag, lördag och söndag. Tävlingen är ganska stor med inhyrda specialbussar osv. Tävlingen kan jämföras med Gothia Cup , ungefär så stor är den.

Nu känns det verkligen som att våren/sommaren har kommit på riktigt! Underbar känsla! Här är en fin bild på vår hund Pollie , blå himmel och grönt gräs..
Kram Ebba :)


TIPS

Hejhej! Idag tänkte jag tipsa om H&Ms proffs morocco oil! Den är min räddning när det gäller hårvård och även andras också. Till er som inte vet vad det är så är det en hår olja som gör att det torra i håret återfuktas rejält och håret blir lent och får glans. Den kan även hindra att håret inte blir slitit men reparera EJ redan slitna toppar osv... Det ända som finns att göra med slitna toppar är att klippa det! Oljan har även en god doft och håret luktar friskt och gott efter man tagit det! Den finns som sagt på H&M för sådär drygt 40kr för 50ml, as billigt, den varar länge och det behövs bara en droppe av de så blir det jätte fint! Kram Ellen


KONFIRMATION

Hejsan! Jag tänkte skriva lite om gårdagen!
Deg var konfirmation och jag som har varit fadder/ledare för dessa konfirmander var ju tvungen att vara närvarande :) vi skulle samlas 9:15 i kyrkan och öva lite, för de hade teater o visa upp :) första konfirmationen började kl 11:00 och varade till ungefär 13:... Typ! Sedan var det dags för lite lunch! Efter det så var nästa konfirmation kl 15:00 och höll på till ungefär 17:... Min roll i det hela va ju att var som sagt närvarande på deras konfirmation, men jag hade bön att läsa, vi hade också drama i vissa upp där jag hade huvudrollen, och vi sjöng en låt för dem! Dom uppskattade de vi gjorde och allt blev bra!
Nu kommer de roliga biten....
En nära vän till mig, Jessica, fyller år idag(grattis gumman) och vi hade samlat ihop ett gäng och gick hem till henne och överraskade henne! Hon blev jätte chockad och det var skit kul! Vi hade det väldigt mysigt och trevligt! Kan skriva mer om mitt intresse för kyrkan och kristen tro senare! Kram Ellen


PALETT

Tipsar om en ögonskuggs palett jag köpte för ett tag sen på Sephora i Malmö. Den heter naked 2 och är ifrån Urban Decay. Här finns färger som passar både vardag och fest, jag har använt den nästan varje dag sen jag köpte den! Färgerna har väldigt bra pigment och det finns både matta , skimriga och glittriga skuggor./ Ebba


SMINKNING!

Hejhej! Jag tänkte vissa en fin och lätt sminkning som passar till allt!
Det är bara till att lägga en vit ögonskugga och sedan lägga lite svart eller grått (beroende på hur starkt man vill ha de) i globlinjen, sedan skuggar man ut den lite. Och så på med ett streck eyeliner och mascara! Klart!
Kramar Ellen


TIPSAR!

Hej alla söta läsare! Idag tänkte jag tipsa er om min absoluta favorit concealer. Det är cover all mix från makeup store, det är den bästa concealern jag testat och den räcker väldigt väldigt länge, den e så otroligt dryg och man behöver ytterst lite så täcker den ALLT! När jag köpte den så tyckte jag priset var lite väl men nu när jag haft den ett tag så är den värd varenda krona! Den ligger på 285kr tror jag :)
Den gulgröna färgen är till för att täcka rodnader och röda partier, som tex finnar.
Den rosa är till för att neutralisera blåa toner , som tex under ögonen
Den beige:a är till för att antingen blanda ut några av de andra färgerna , tex ifall man e lite blek så kan man blanda ut de lite, man kan även använda den till highlighter, eller som jag , som bas till ögonskugga.
Alltså , denna produkt är väldigt mångfunktionell och som sagt min absoluta favorit / Ebba
Här är en länk till er som vill köpa den:
http://m.kicks.se/make-up-store-b105/makeup/bas-c94/cover-all-mix-medium-p1066


VALBORG!

Hejsan! Gårdagen var bäst! Hade jätte mysig och vi festade verkligen in våren! Idag är det fin fint väder och det känns att våren är här! Här är en bild på mig och Josse från igår! Hoppas ni hade det bra igår!! Kram Ellen