NYTT I GARDEROBEN!

Hejsan! Jag var en snabb runda på stan i dag efter skolan. Jag ska ju som sagt på konfirmation på lördag. Det är ju även Valborg i morgon och tänkt köpa något fint till dessa tillfällena!
Hade som hastigast sett en fin och billig klänning på H&M så gick dit! Hittade inte den... Men efter ett tag hittade jag en nästan likadan, fast billigare!!! Tipsar verkligen den, kostade bara 99:- rena fyndet! Jag köpte den i svart,(kan ha den i morgon och på konfirmationen) den fanns i svart, blå, grön(lime typ), röd/mörk rosa och ljus rosa/orange! Den är inte alls urringad där fram utan väldigt fint urringad i ryggen, går prcis ner till B-Hn.
Här är bilder på den...


NY FRISYR!

Har nyss haft en Frisör hemma och passade då på att klippa mig! Det blev lite kortare men nu finns det verkligen inget slitet kvar! Vilken underbar känsla! Hoppas att er helg har varit skön, för det har min varit! Kramar Ebba


HÄLSA.

Hej. Jag tänkte skriva ett inlägg om självförtroende och framförallt VÄLMÅENDE. Nuförtiden så blir man flera gånger om dagen påverkad av alla dessa kroppskomplex som finns överallt på internet, inte nog med dessa super smala tjejer som står modeller till kläder i tidningar. Man kan helt enkelt inte undvika det. Alla dessa komplex har påverkat inte bara mina kompisar utan även mig själv nu, jag kunde inte äta godis framför tvn en fredagskväll utan att få dåligt samvete och nästan känna mig tvungen till att ut och röra på mig. Och detta tycker jag är helt sjukt.
Nu har jag insett att det viktigaste är att man själv kan kolla på sig själv och känna sig vacker, och att man duger. Även om ens kompis är mycket smalare än en och man kan göra vad som för att få den kroppen, så ska man kolla sig själv i spegeln och tycka om sig själv. Det är det viktigaste , att man själv gillar sin egen kropp. Man ska skita i den jävla vågen som visar en sak och man själv tycker något annat.
Så alla tjejer där ute : NI ÄR VACKRA! Alla på sitt eget sätt!
Kram Ebba


BIKINI 2013

Tja! Jag tänkte skriva lite om sommarens bikini trender! Jag säger bara starka färger, det kommer vara väldigt mycket neon färger, turkos och korall! Själv så tycker jag det är jäääätte fint!!! Ebba har en neon grön bikini från cubus, jätte snygg! Jag själva ska köpa en likadan fast i turkos. ((hihi kanske en rosa med)) Det är sjukt snyggt när man är solbränd och ett tips är att man ser faktiskt automatiskt brunare ut! Så tänk på de! ;)
/ Ellen
Här är lite bilder på fina bikini:


OM MIG

Hej, jag tänkte skriva några rader om mig. Jag heter Ebba och jag har läst bloggar i flera år , allt från kissies.se till beautyfreaks.blogg.se och jag har hela tiden blivit så inspirerad av alla fina bloggare som delar med sig av det dom älskar, så nu bestämde jag mig tillsammans med min allra bästa kompis Ellen att vi skulle börja med just detta.
Jag och Ellen kanske ses som ganska lika, personligt men vi är helt olika egentligen, här kommer lite favvisar!
Favorit skor: converse , har 9 par och får Aldrig nog!
Favorit butik: Gina tricot, dom har alltid något fint!
Favorit plagg i garderoben: dr Demin Jeans
Favorit sport: Simning, tränar det 5 ggr i veckan
Favorit Mat: sushi eller spagetti med köttfärssås
Favorit dryck: VATTEN! Älskar det!
Favorit färg: svart eller rosa
Är det något ni undrar eller om ni har några önskemål så släng in en kommentar! Kram


INSPIRATION!

Sommaren...


ELLEN SVENSSON!

Tja tjaaaoooop! Jag heter Ellen och har denna bloggen med Ebba. Ja.., vi är bästa bäääästa vänner! Det bästa jag vet är att sminka mig. Jag går upp tidigt på morgonen bara för att få sminka mig... Jag är konstig...
Favorit skor: Jeffrey Campbell
Favorit butik: BIK BOK
Favorit plagg i garderoben: Dr demin jeans
Favorit sport: dans
Favorit mat: Kina mat med massa wokade grönsaker... Mmmm!!
Favorit dryck: mjölk haha
Favorit färga: vit

Kram Ellen!


Blogg!

Checka vår blogg!! Vackervild.blogg.se


Blogg!

Kolla vår blogg vackervild.blogg.se


BÖRJAT BLOGGA!

Hej! Vi heter Ebba Persson och Ellen Svensson. Vi är två 16 åriga tjejer från en liten by utanför Kristianstad i Skåne. Vår vardag består utav träning, skola och självklart en massa shopping! Nu är det så att vi har startat denna bloggen för att vi vill dela med oss av allt som händer i våra liv, och att förhoppningsvis många ska tycka det är kul och intressant att läsa. Vi kommer försöka slänga in minst 2 inlägg om dagen. Vi kommer att blogga om ALLT, men för det mesta smink, kläder och träning. Så hoppas ni kommer tycka det är intressant! 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.